You are here

دريافت اجرت المثل 50 ساله

دوشنبه 89/03/17


زنی با مراجعه به دادگاه خانواده شهید محلاتی دادخواستی را به قاضی یکی از شعب ارائه کرد.
این زن 80 ساله در حضور قاضی شعبه 235 این مجتمع مدعی شد که اجرت‌المثل 50 سال زندگی خود را از شوهرش می‌خواهد.
وی ادامه داد: شوهرم اصلاً در طی این 50 سال به من خرجی نداده است و من از این وضع خسته شدم و اجرت‌المثل زندگی 50 ساله خود را می‌خواهم.
مرد 91 ساله در دادگاه حضور داشت و گفت: من کشاورز هستم و نمی‌توانم این اجرت‌المثل را پرداخت کنم و از همسرم می‌خواهم که منصرف شود.
وی بیان کرد: همسرم بسیار کم توقع بوده، او تا حالا از من چیزی نخواسته است، ولی اکنون مبلغ هنگفتی پول از من می‌خواهد.
زن در حضور قاضی اضافه کرد: من فقط اجرت‌المثل خودم را می‌خواهم و شوهرم باید این را درک کند که طی این همه سال من یک چیز کوچک هم از او نخواستم و حالا باید این اجرت‌المثل را بدهد. قاضی این شعبه، مرد را محکوم به پرداخت اجرت‌المثل 50 ساله زن کرد.


منبع: خبر آنلاین





Joomlart