You are here

کمیته سامان ازدواج آسان در همه شهرستان‌ها راه اندازی می‌شود

سه شنبه 89/4/1


به گزارش ايلنا به نقل از پايگاه اطلاع‌رساني وزارت كشور مصطفی محمد نجار در نشست آسان سازی امر ازدواج اظهار داشت: کمیته سامان ازدواج آسان متشکل از فرماندار ، امام جمعه و رئیس شورای اسلامی شهر و برخی از خیرین شهرستان خواهد بود و این کمیته موظف است تمام امکانات موجود در شهرستان و تسهیلات لازم را برای ازدواج آسان و پایدار جوانان بسیج کنند .
نجار همچنین راه اندازی شبکه فعالین و خیرین ازدواج آسان در تمام استان‌های کشور خبر داد و گفت: این شبکه هم اکنون در 7 استان راه اندازی شده است و تا پایان سال در 20 استان فعال خواهد شد .
رئیس شورای اجتماعی کشور با اشاره به مصوبات آخرین جلسه این شورا در اسفند سال گذشته تصریح کرد: یکی از مصوبات آن جلسه ایجاد زمینه لازم برای ازدواج آسان و پایدار بود که مقرر شد این موضوع را سازمان ملی جوانان پیگیری کرده و به سرانجام برساند و شورای اجتماعی کشور نیز به عنوان عالی‌ترین مرجع تصمیم‌گیری در امور اجتماعی نقش هماهنگی ، هدایت، نظارت و راهبردی داشته باشد.
وزیر کشور همچنین از تشکیل اتاق فکر با موضوع ازدواج آسان و پایدار در وزارت کشور خبر داد و گفت: توسعه فرهنگ وساطت خانواده‌ها در امر ازدواج ، فرهنگ‌سازی جهت کاهش انتظارات و آداب و رسوم دست و پاگیر و ارائه الگوی مناسب به خانواده‌ها و جوانان و اختصاص سالن‌ها و تالارهای پذیرایی جهت برگزاری مراسم ازدواج آسان را از جمله پیشنهادات این اتاق فکر برای آسان‌سازی ازدواج می باشد.
وی با تأکید برحضور خیرین در امر ازدواج آسان بیان داشت: حضور فعالان و شخصیت‌های مؤثر فرهنگی و خیرین در این زمینه ضروری است.
نجار با بیان اینکه باید هماهنگی و حمایت لازم از بنیادها و کانون های خیرین در امر ازدواج آسان صورت بگیرد تصریح کرد: دولت آمادگی کامل دارد تا علاوه بر تسهیلاتی که در امر ازدواج ارائه می‌دهد با خیرین در این زمینه همکاری لازم را انجام دهد .
در این جلسه علیرضا افشار معاون اجتماعی وزیر کشور ، بذر پاش رئیس سازمان ملی جوانان ، محمدیان رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها ، انواری رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) ، لولاچیان رئیس جامعه تعلیمات اسلامی و بنیاد فرهنگی امام صادق (ع) ، اعتمادیان مشاور رئیس جمهور ، گلشن مدیر کانون ازدواج آسان و خانم عباسی مدیر کل مرکز امور بانوان وزارت کشور و جمعی از خیرین به بیان دیدگاه ها ، نظرات و پیشنهادات خود در زمینه تدوین و ترویج و فرهنگ سازی ازدواج آسان ، پایدار و آگاهانه پرداختند.


منبع: ایلنا

Joomlart